Onze Waarden

Integratie rol

De teams van Daoust spelen een belangrijke rol in de integratie door werk te bieden aan meer dan 50.000 verschillende mensen per jaar, waardoor ze hun plek in de samenleving kunnen vinden en trots kunnen zijn op hun werk.

 

 

50.000 uitzendkrachten tewerkgesteld per jaar
50% van de uitzendkrachten krijgt een vaste job aangeboden
205 verschillende nationaliteiten

De diversiteit op de werkvloer brengt zoveel positiviteit met zich mee dat we hebben besloten dit te vieren met een charter waar de Daoust Family zich aan verbindt.

Ondekt ons charter

Maar onze inzet voor betrokkenheid reikt veel verder dan onze eigen voordeur. In samenwerking met de publieke en non-profitsector ontwikkelen we regelmatig begeleidings- en coaching projecten voor werkzoekenden:

  • Exaris: Een sociale uitzendonderneming opgericht door Daoust in 2007 in samenwerking met Actiris en Febecoop. Het doel? Brusselse werkzoekenden met minder kwalificaties herintroduceren op de arbeidsmarkt via uitzendwerk.
  • Daoust Jobcoaching: In samenwerking met VDAB, Actiris en Forem heeft Daoust verschillende coaching projecten gelanceerd voor werkzoekenden. Deze projecten hebben tot doel de werkzoekenden te stimuleren in hun zoektocht naar werk en in hun beroepsoriëntatie. Dankzij de tussenkomst van regionale arbeidsbureaus zijn de meeste van deze begeleidingen gratis.

 

Onze waarden

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters