Onze Waarden

Behulpzaam Management

De familie Daoust hecht er waarde aan dat het management binnen het bedrijf altijd behulpzaam is. Streven naar efficiëntie en tegelijkertijd menselijk blijven, is de verantwoordelijkheid van elke manager.

 

Een familiebedrijf zijn gedurende 70 jaar betekent niet alleen een vriendelijke relatie hebben met onze klanten of medewerkers. Het betekent vooral dat we de mens in het middelpunt van onze zorgen kunnen plaatsen. Zelfs als we wisten hoe we op een andere manier konden functioneren, zouden we het niet doen: elk lid van de Daoust Family is het vertrekpunt van onze overwegingen en een essentiële pijler van onze ontwikkeling

 

 

We zijn fundamenteel overtuigd dat de gezondheid van ons bedrijf afhangt van dialoog, actief luisteren en vooral waardering voor elk individu. 

 

Geen magisch drankje nodig om een creatief team te hebben dat klaar is om alle uitdagingen aan te gaan. Een tevreden werknemer is een werknemer die blijft. Daarom investeren we dagelijks in het welzijn van onze medewerkers.

 

Hier zijn trouwens twee boeken, geschreven door Giles Daoust, die de verschillende aspecten van een bedrijfscultuur op menselijke schaal verkennen en advies geven om deze te implementeren.

 

Onze waarden

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters