Career Management

Begeleidings- en loopbaanbeheeroplossingen

Daoust Career Management werd verkozen tot “Best Career Transition Company” tijdens de HR Excellence Awards 2017, dat Belgische HR bedrijven die zich onderscheiden op vlak van innovatie, uitvoering en toegevoegde waarde naar ieders klanten, beloont.

 

Investeren in het beheer van je loopbaan of in die van je medewerkers is dé manier om professionele kansen te creëren en optimaal te benutten. Want laten we eerlijk zijn; de arbeidsmarkt verandert en jij ook. Je carrière ontwikkelen betekent vandaag: weloverwogen keuzes maken, uitdagingen aangaan en veranderingen positief tegemoet treden. Vaak gaat dit niet vanzelf en is er nood aan begeleiding en ondersteuning. Het is van vitaal belang om aandacht te hebben voor welzijn en tevredenheid. Om een gemotiveerd medewerker te zijn, te blijven of te worden in een aangename werkomgeving met positieve vibes.

 

Klinkt goed toch? Maar wat heeft Daoust Career Management je nu concreet te bieden?

 

Individuele of collectieve coachings- en begeleidingstrajecten zoals loopbaan– en jobcoaching, outplacement en implacement.

Daoust Career Management in cijfers

1500 begeleide personen per jaar
+100 gespecialiseerde, meertalige consulenten en begeleiders
+75 JobCenters in België

Wij ondersteunen je bij het realiseren van je loopbaandoelen, door middel van Outplacement begeleiding, job- of loopbaancoaching.

Daoust Outplacement

 

Je ontslag krijgen, kan een hele opdoffer zijn. Maar samen met Daoust Career Management wordt dit een nieuwe kans!

 

Meer info hier

Daoust Jobcoaching

Als partner van VDAB (Vlaanderen) en Actiris (Brussel) biedt Daoust kosteloze jobcoachings aan. Naast opleidingsmodules en workshops op maat, die je ondersteunen bij het verwerven van nieuwe skills en het verder ontwikkelen van eerder verworden competenties.

Meer info hier

Daoust Loopbaancoaching

Heb je een job, maar zit je met vragen over je werk of je loopbaan in het algemeen? Bij Daoust staan we klaar om je te ondersteunen met je loopbaanvragen. Onze loopbaanbegeleiders helpen je graag verder op weg.

Meer info hier

Wil je graag meer informatie ontvangen?

Vul het formulier in en nemen contact met je op.

"*" indicates required fields

Naam*

Ontdek onze andere sectoren

Career Management

Career Management, Outplacement, JobCoaching

We Love Solutions!

Ontdek onze waarden

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters