Daoust viert zijn 70-jarig bestaan met betekenisvolle solidariteitsacties!

06 September 2024

Dit jaar viert Daoust zijn 70e verjaardag. We willen deze mijlpaal niet ongemerkt laten voorbijgaan! Sinds het begin combineren we hoge vakbekwaamheid met sterke menselijke waarden. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn we trots op de concrete stappen die we zetten om een positieve en blijvende impact te maken op zowel de samenleving als het milieu.

 

Alles begon met een eenvoudige “bedankt”.

 

Ter gelegenheid van ons jubileum willen we iedereen bedanken die deel uitmaakt van het Daoust-avontuur: onze medewerkers, klanten en partners. Bij Daoust willen we graag dat zoveel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten. Daarom hebben we ervoor gekozen om een platform te lanceren, zodat iedereen hartverwarmende berichjes naar zijn dierbaren kan sturen.

 

Het resultaat? Meer dan 5.000 verstuurde berichten, wat heeft gezorgd voor een warme golf van positieve energie!

 

Omdat we willen dat al onze acties een echte impact hebben, hebben we ons ingezet om voor elk verstuurd bericht een maaltijd te schenken of een boom te planten.

Aangemoedigd door het enthousiasme dat deze campagne heeft losgemaakt, hebben we besloten om niet te stoppen en onze inzet te verviervoudigen. We gaan dus:

 

  • 10.000 maaltijden schenken via Restos du Cœur.
    Omdat we geloven dat elke bijdrage, hoe klein ook, een groot verschil kan maken, doneren we met veel liefde 10.000 maaltijden aan mensen in nood door heel België, in samenwerking met de Restos du Cœur.

 

  • 10.000 bomen planten met Go Forest.
    Daarnaast dragen we actief bij aan de bescherming van onze planeet. In samenwerking met Go Forest gaan we maar liefst 10.000 bomen planten, verdeeld over twee bossen: één in Vlaanderen en één in Wallonië.

 

Onze betrokkenheid draait om jou!

 

Als bedrijf hebben we een sociale verantwoordelijkheid. Daarom geloven we in het belang van samen actie te ondernemen voor een betere toekomst, en vooral in het verankeren van deze acties in onze filosofie: Welcome to the Family!

 

 

Trots op onze bijdrage, trots om Daoust te zijn.

 

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters