Onze Waarden

Lezen stimuleren

 

 

Voor ons is lezen essentieel om de geest te verruimen, de hersenen te trainen en intelligentie te ontwikkelen.

 

Daarom heeft Daoust al jaren:

  • De actie “Book of the Summer/Winter” gelanceerd: Twee keer per jaar bieden we aan elk personeelslid een boek aan. Elke medewerker kan zijn boek kiezen uit een lijst samengesteld door Giles, met boeken die hem op de één of andere manier hebben geïnspireerd of aangesproken.

 

  • De organisatie “Foire du Livre de Bruxelles” ondersteunt en met name het programma Objectif Lire. Het programma Objectif Lire richt zich op doelgroepen die ver verwijderd zijn van lezen en schrijven om sociale, culturele, economische of andere redenen (ouderen, gevangenen, immigranten, analfabeten) door schrijfworkshops en literaire evenementen aan te bieden. Een mooie manier om de wereld van het boek te introduceren bij degenen die er ver van verwijderd zijn.

Books@Daoust is een initiatief van Giles Daoust voor de bevordering van lezen en welwillend management. Via dit initiatief biedt Giles, via LinkedIn of via onze partners, ofwel de boeken gepubliceerd onder zijn label Title books aan, ofwel een selectie van boeken die hem hebben geraakt. Deze boeken worden gratis aangeboden aan iedereen die erom vraagt op het adres books@daoust.be.
Zijn doel: zijn passie voor lezen delen en iedereen die geïnteresseerd is aanmoedigen om te lezen en aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

 

Op zoek naar leuke leestips? Waarom probeer je niet eens 80 Tips for Young People van Antoine Geerinckx!

Onze waarden

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters