Onze solidariteitsactie ter ere van onze 70ste verjaardag : DAOUSTBEDANKT.be

13 March 2024

In 2024 blaast Daoust 70 kaarsen uit. Zeventig jaar gekenmerkt door onze toekomstgerichte visie en vooral door onze maatschappelijke en milieu gerelateerde betrokkenheid. Daarom hebben we besloten een initiatief te lanceren dat onze waarden weerspiegelt: de BEDANKT-campagne.

 

De essentie van de campagne

 

We hadden onze medewerkers, klanten en partners kunnen bedanken voor deze 70 jaar van passie, maar dat leek ons niet genoeg.

Bij Daoust vormen we een grote familie, waarvan de diepgewortelde waarden de kern vormen van wie we zijn als bedrijf.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat een eenvoudig bedankje een wereld van verschil kan maken, wilden we dit simpele woord zijn volle kracht teruggeven en concrete daden stellen.

En als dankbaarheid bossen zou kunnen laten groeien of warmte en troost zou kunnen bieden aan degenen die het nodig hebben? Daar gaan we voor in 2024! Voor elke “bedankje” dat wordt gedeeld op www.daoustbedankt.be, zal Daoust een boom planten in België via Go Forest of een maaltijd schenken aan Restos du Cœur.

 

Laten we samen deze golf van positieve energie verspreiden!

 

Doe nu mee aan onze solidariteitsactie ter gelegenheid van onze 70ste verjaardag. Hoe meer berichten er worden verzonden, hoe meer we zullen doen. Samen, voor een positieve en blijvende impact.

 

#Daoust70th #Anniversary #DaousThankYou #WelcomeToTheFamily #ProudToBeDaoust

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters