Daoust, neutraal in CO2 voor zijn hoofdkantoor in Brussel

04 December 2023

We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat Daoust het CO2-neutrale label heeft verkregen voor zijn hoofdkantoor in Brussel!

Dit label, gecertificeerd door CO2Logic en Vinçotte, wordt toegekend aan organisaties die hun impact op het klimaat berekenen, verminderen en compenseren.

 

Na een audit op ons hoofdkantoor voor het jaar 2021 hebben we besloten om al onze CO2-uitstoot te compenseren. Maar natuurlijk stopt onze inspanning daar niet! We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus door ons ethisch engagement met alle belanghebbenden in de werkgelegenheid. Vandaag de dag is ons doel meer dan ooit om een actieplan op te stellen om ons impact jaar na jaar te verminderen.

 

WATER BRENGT LEVEN & VEEL MEER 💧

 

Het verbeteren van het leven van honderden families in Rwanda door ze toegang te geven tot drinkwater… dat is het project dat we hebben besloten te steunen om onze CO2-uitstoot van ons hoofdkantoor te compenseren! Dit project zal niet alleen de gezondheid van veel Rwandese families beschermen, maar ook hun levenskwaliteit verbeteren en honderden hectares bos beschermen.

 

Voor meer informatie over dit project, klik hier: Rwanda Water Project

Wilt u ons helpen?

Ontdek hier enkele tips om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Elke actie telt. Samen voor de planeet! 🌍

 

 

 

Zoek je een job?

Ga naar DaJobs

Sluit je aan bij ons team

Bekijk onze interne vacatures

Bent u werkgever?

Ontdek DaConnect

Heeft u ons nodig?

Onze JobCenters